POGOJI NAŠE SPLETNE STRANI

Pogoji poslovanja
Splošni pogoji poslovanja Podjetja Laguna Par d.o.o., Ipavčeva 22, 3000 Celje (v nadaljevanju ponudnik), so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnika, s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Nudimo bazene, bazensko opremo, sredstva za nego vode, povezane storitve in drugo. Opredelitev pojmov:
 • ponudnik je Podjetja Laguna Par d.o.o., Ipavčeva 22, 3000 Celje
 • uporabnik je oseba, ki uporablja našo spletno stran, torej potencialni kupec
 • spletna stran je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov.
Dostopnost informacij
(povzetek zakonodaje)
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
 • a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
 • b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 • c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 • d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 • e) pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 • f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
 • g) način plačila in dostave,
 • h) časovno veljavnost ponudbe,
 • i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
 • j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.
Načini plačila
Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
 • z gotovino ob prevzemu
 • plačilo s kartico ob prevzemu
 • z nakazilom na transakcijski račun upravitelja (po ponudbi/predračunu)
Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in kako izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče.
 
Cene
Vse cene (kjer so navedene) vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila, oziroma povpraševanja preko obrazca na spletni strani (elektronske pošte) in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. V primerih, kadar je podatek o ceni napačen (administrativne ali tehnične napake, izpadi podatkov…) ali pa se cena spremeni med samo obdelavo naročila, ponudnik kupcu omogoča odstop od nakupa in skupaj z njim poišče najoptimalnejšo rešitev.
Vrednost zneska z DDV in strošek poštnine sta razvidna v ponudbi, ki jo uporabnik prejme po elektronski pošti.
 
Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga
Kupec ima pravico, da v 45 - ih dneh vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., blago pa vrniti v nadaljnjih 30 - ih dneh.
Kupec naročenega blaga ne more vrniti v naslednjih primerih:
 • če je že odprl varnostni pečat ali odpakiral izdelek iz originalne embalaže,
 • uporabljen izdelek,
 • če je izdelek narejen po navodilih potrošnika in prilagojen njegovim potrebam.
Dostava
Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Ob dobavi mora uporabniku nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe. Dostava naročenih izdelkov v delovnem tednu od ponedeljka do petka je takšna kot je razvidno na predračunu.
Cena dostave velja za področje Slovenije.

Dobavni rok
Za izdelke na zalogi je dobava blaga 1-2 delovnih dni, v ostalih primerih daljšega dobavnega roka, vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali po telefonu.
V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi, Vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.
 
Stroški dostave
Blago pošiljamo preko podjetja DPD, s katerim imamo sklenjeno pogodbo.
Za naročila se zaračuna poštnina skladno s cenikom dostavnega podjetja.
Za ceno dostave za določene izdelke, ki zaradi svoje teža ali volumna presegajo standardne nas prosimo pokličite V kolikor želite izvedeti strošek dostave za takšne izdelke, nas pokličite na tel. 03 491 10 90.
 
Veljavnost akcijske ponudbe
Rok veljavnosti akcijskih ponudb je naveden ob sami akcijski ponudbi.
 
Varnost
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Le-ti ne bodo uporabljeni v nobene druge namene kot pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo. Podatki uporabnikov spletnega nakupovalnega centra v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.
Arhiviranje pogodb: Kopije dokumentov, ki veljajo kot pogodba na daljavo, so trajno shranjene na sedežu podjetja in sicer na naslovu, Podjetja Laguna Par d.o.o., Ipavčeva 22, 3000 Celje
 
Pritožbe
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik mora postaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka.
 
Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.
 
Jezik
Vse strani so v slovenskem jeziku. Nakup je možen le na ozemlju Republike Slovenije. Vprašanja in morebitne reklamacije naslovite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na telefonsko številko 03 491 10 90.
 
Laguna Par d.o.o.
Ipavčeva 22
3000 Celje


LAGUNA PAR d.o.o.

Ipavčeva ulica 22
3000 Celje

Id. št. Za DDV: SI85230910
TRR (Banka Sparkasse):
SI56 3400-0100-9433-774

Kontakt
T: ++386 (03) 491 10 90
G: ++386 (0)41 605 669
G: ++386 (0)31 605 669

DELOVNI ČAS

Letni delovni čas:
delavnik 8:00 - 16:00,
sobota 9:00 - 12:00,
nedelje in prazniki zaprto

Zimski delovni čas:
delavnik 8:00 - 14:00,
sobote, nedelje in prazniki zaprto

zemljevid m.jšg
© 2000 - 2024 Vse pravice LAGUNA PAR d.o.o. - Izvedba zORBiT s.p.